Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu kondisyon kontrolör edilmelidir. 

Kullanılan kapı fitili kucakin yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim katkısızlanabilir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, birden ziyade insanoğlunun aculca çıkış yapabilmesi bâtınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolaylık olması anlamına gelir.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında bünyeda mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi dâhilin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

ölçünlü bir evgin çıkış bapsı çoğunlukla 2000 TL ile 4000 TL beyninde değişen bir fiyata iye olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve özge özellikleri kadar faktörler pahaı etkiler.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı dizi otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı mümkün.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı işlemaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” makalesı kâin baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Antrparantez, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şık ali nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak karınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden mesuliyetli özel yapılardan kuruntu dercetmek, yangın merdiveni seçimini Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına yakışır yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına normal türler tercih edilebilir.

Report this wiki page